OBVESTILO

Banka turističnih priložnosti Slovenije je ob svojem drugem rojstnem dnevu prešla v novo spletno okolje, ki skriva vrsto pridobitev:

- enostavnejši pregled vseh vrst pologov (ideje, energije, znanje, novice)
- možnost direktnega povezovanja z drugimi komitenti (več različnih stopenj)
- oddaja prošnje za presojo vaše ideje (izvajajo strokovnjaki inkubatorske mreže)
- možnost avtomatskega sporočanja o novostih

Vabljeni na www.BTPS.si, kjer se nahajajo tudi vsi pologi iz te strani, ki v prihodnje ne bo več ažurirana, saj jo nadomešča novi portal.


BTPS | pologi | english | novice | znanje | izboljšave | sejalec

PREDLOGI raziskav | PRETOK znanj | Kako gre BTPS?

Prva pomoč za vaše ideje | Pogosta vprašanja (FAQ)
Stran je namenjena znanju. Dobrodošli ste vsi, ki znanje s področja turizma iščete (>>objavljamo, kakšne raziskave ali informacije potrebujete) in dobrodošli ste vsi, ki tovrstno znanje (brez)plačno ponujate (>>objavljamo vaše vire). Denarno plačilo za raziskavo vsekakor ni edino plačilo; še posebej za mlade, obetavne, ki si nabirajo reference, zaradi katerih bo višje plačilo kasneje - logično. Ponujamo vam BTPS priložnost, da se dokažete! (Za dodatne informacije in dostop do celotnih objavljenih dokumentov pišite na BTPS@slovenia.info.)

OPOZORILO: Objavljene raziskave ne izražajo nujno stališča Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) ali Slovenske turistične organizacije (STO); BTPS in STO ne odgovarjata za pravilnost podatkov, objavljenih s strani komitentov BTPS.

30. 6. 08

Degustacija vin kot turistična prireditev

Avtor: Andrej Frangež

Mentorica: dr. tadeja Jere Lazanski

Organizacija: UP Turistica - Fakulteta za turistične študije

Namen naloge je ugotoviti, na katerih mestih turistične ponudbe se lahko degustacija vin uporabi kot samostojen turistični proizvod ali kot dopolnitev turistične ponudbe, koliko se degustacija vin uporablja pri nas ter kakšna je struktura uporabnikov degustacij vin. Avtor v zaključku ugotavlja, da ima degustacija vin kot turistična prireditev velike možnosti uporabe kot samostojna turistična prireditev in da bi morala Slovenija kot raznolika vinska dežela na vseh turističnih sejmih ponujati degustacije vin iz vseh naših vinorodnih dežel.

Ni komentarjev: